Kapcsolat


Kertépítés Siófok
2022.


+36307133335


kert@kertspecialista.hu

Gyakori kérdések

Néhány gyakori kérdést összegyűjtöttünk:

„Kijönnek felmérni a kertet vagy nekem kell megcsinálni?"
Mind a kettő megoldás működik. Minden esetben femérjük a kertet, mielőtt a végleges árajánlatot átadjuk. Ekkor láthatjuk kivel kell dolgozni és Ön is láthatja, hogy kinek ad majd bizalmat a kertépítésre.
Telefonon egyeztetünk egy időpontot, majd a helyszínen átbeszéljük az igényeket, terveket.
„Abban tudnak segíteni hogy mennyi föld kell?”

Igen. Kiszámoljuk mennyi föld kell a területre. Az ügyfél igényeit nézzük, mivel a föld drága, ezért csak annyit ajánlunk, amennyire feltétlen szükség van. Ellátjuk tanácsokkal, hogy milyen földet használunk mi. Mindent intézünk, természetesen ha az ügyfél jobb áron tud földet, akkor az ügyfél rendell, mert mi nem rakunk plusz pénzt a termőföld árára, mert így is magas az ára. 2019-ben 6000-8000Ft/m3 áron lehetett leszállítva darált termőföldet vásárolni.

„Milyen típusú a gyepszőnyeg?”
Általában “sport” gyepszőnyeget vásárolnak az otthoni igénybevételek( gyerek, háziállat) miatt. A termesztők kínálatában található még árnyéktűrő gyepszőnyeg is, amit magasabb áron és sokkal kevesebb elérhető mennyiségben árusítanak.
Milyen márkájú az öntözőrendszer?
Több féle márkát használunk: Jellemzően csak a bevált minőségi termékeket használunk. Ilyen a Toro és a Hunter. Az olcsóbb árkategóriájú termékeket nem vagyunk hajlandóak használni. Inkább elengedjük a munkát!
Meddig tart a kivitelezés?
Egy átlagos kert maxium 1 hét. Annyi biztos, hogy mi gyors munkát végzünk, mert tavasztól novemberig dolgozunk, nem érünk rá húzni az időt.
Hogy néz ki egy árajánlat?
Tételesen vannak felsorolva az árak. Mind az alapanyag, mind az összes munkadíj. Teljesen átlátható. Ügyfeleink szerint teljesen érthető.
Mennyi kivitelezői garanciát vállalnak a gyepszőnyegre?
Betapadási garanciát vállalunk, ez azt jelenti 2-3 hetes betapadási időszak alatt a gyepszőnyeg kipusztul, az adott részt díjmentesen újratelepítjük. Csakis öntözővel ellátott terület esetén és amennyiben a teljes talajelőkészítést mi végeztük.
Öntözőrendszerre van garancia?
Az általunk telepített öntözőrendszerekre az átadás napjától számított 2 év garanciális kötelezettséget vállalunk. Garancia feltétele, hogy mi végezzük a tavaszi indítást és a téli légtelenítést és senki más nem nyúlhat a rendszerhez. A fenti garanciális időtartam nem terjed ki az öntözőrendszert ellátó szivattyúra és annak tartozékaira (szivattyú, nyomáskapcsoló, lábszelep, kötőidomok, stb.) Ezeknél a gyártó által megadott garanciális időtartam érvényes.

Segítségre van szüksége kertjével kapcsolatban?

Irjon nekünk egy ajánlatért!